BRYGGEVERKSTED

Bryggelab:

Mangler du plass eller bryggeutstyr, eller bare litt nysgjerrig på hva brygging går ut på? Hos Brew Lab brygger du i vårt bryggeverksted til en fast lav pris. Bryggeverkstedet vårt består av 6 stk. Bryggeri fra Speidel og Grainfather som har en bryggekapasitet på 20/30/50 Liter. For å forkorte bryggetiden har vi forhåndsvarmet vann til deg, slik at du kan starte rett på innmesk. Kjøp et ferdig kit fra butikkken eller komponer ditt eget øl, alt er opp til deg!

Vi har også nå anskaffet oss "Can Seamer" dvs. at det nå er mulighet til å bokse sitt eget brygg. Ta kontakt med oss for mer info. 

Designstasjon: 

På vår designstasjon kan du sette opp din egen oppskrift ved hjelp av beersmith, eller andre nettbaserte bryggeverktøy. Databasen vår med oppskrifter er fylt med både  egenutviklet brygg,og kloner av ditt favoritt øl(hvorfor kjøpe bryggekit, når man kan bruke ferske råvarer?) Vi er også selfølgelig behjelpelig skulle du ha behov for assistanse. 

Med vår primera farge etikettskriver har du mulighet til å skrive ut profesjonelle etiketter. Design din label mens du venter på brygget skal bli ferdig, eller ta med deg ditt eget design. Vi har tilgang til beerlabelizer, der du enkelt kan lage svært gode etiketter med ferdige maler. Til den mer kreative sjelen har vi også Adobe pakkene.Ønsker du profesjonelt desing (f.eks bryllups øl, mikrobryggeri, firmaøl etc.) har vi vår egen desinger som kan være behjelpelig (pris på forespørsel).

Mens du venter på ditt brygg skal bli ferdig kan vi foreslå en snack i vår lounge, eller en øl fra vår craftbar. I tilegg kan vi tilby gratis bryggelitteratur til utlån slik at tiden skal gå litt fortere. 

Eneste forutsettningen vi har for bruk av laben er at du kjøper råvarer fra vår butikk, og at du vasker utstyret etter bruk (vi vasker for deg mot et lite tilegg).Vi er selfølgelig behjelpelig til nybegynnere,men anbefaler at du deltar på vårt gratis introkurs visst du er helt ny til brygging.  

For booking av bryggeri ta kontakt med oss på info@brewlab.no eller ring 98699996, se også vår kalender for ledig tid

Merk at vi kan skreddersy løsninger til større grupper som kan f.eks inkludere bryggekurs,brygging, bespisning,ølsmaking etc. Passer perfekt til bursdager,firmafester og andre eventer.