Om oss

 
Bryggeri: 
Hammerhead Brewing Company er lite uavhengig bryggeri med tilhørighet i Forsøkslia, Trondheim. Vi startet produksjonen i 2018, med Norges gruppen som vår største kunde. Du finner også våre øl i Taproomet, og diverse utesteder. Vår filosofi er å være kvalitetsbevisst, og ikke er redd for å gå utenfor stilartene. I 2018 gikk vi til innkjøp av en bokslinje, slik at alle våre produkter kommer på boks, og som er en del av returordningen (pant). 

Nettsalg: 

Vi har også nettbevilling for salg av alkohol på nett for kunder som tilhører Trondheim kommune, dvs. man kan få tilsendt, eller vi kan ha varene klar til henting ved bestilling. På sikt vil vi utvide dette basert på etterspørsel.  Pr. dags dato tiilbyr vi ikke forsendelse med post, men tilbyr nå utkjøring på Torsdager (eller ved annonserte tidspunkt),orderen må da være lagt før 11.00. Dette gjelder kunder kun i Trondheim Bykjerne. På ordre der mottaker er enten utenfor Trondheim bykjerne (f.eks Klæbu,Byneset), eller Trondheim kommune vil bli kansellert,da dette er begrenset i bevilning vi har.  

Merk at det er 18 års aldersgrense og legitimasjonsplikt ved utlevering og mottak av produktene våre. 

 

Ølutsalg: 
Vi har et stort ølutsalg i kjølerommet på vår butikk der vi kan tilby våre egenproduserte produkter. For å bevare kvaliteten på produktene har vi valgt å bygge 2 stk. kjølerom på ca. 100kvm totalt , slik at alle ølprodukter vi selger blir avkjølt fra første dråpe som kommer ut av tankene til du mottar de.